Snowboarden en skien

Snowworld Landgraaf

Zondag 27 november 2022 hebben wij een avondbezoek van 4 uur gebracht aan Snowworld Landgraaf. Het was die dag erg druk en dat was aan de piste wel te merken. Veel gladde stukken afgewisseld door bergen sneeuw. De stoeltjeslift was toen nog in gebruik maar na een nachtje slapen op camperplaats Landgraaf was dat geheel anders. Vanwege onderhoud geen stoeltjeslift en moesten we met de lepeltjeslift naar boven worden getrokken. Met onze 4 uur dagkaart hebben we ontspannen geboard en geskied. Mijn vrouw Elly had thuis al lekkere macaroni klaargemaakt en na het nuttigen hiervan gingen we rond 19 uur weer huiswaarts. Sylvester nam het stuur in handen.

Snowworld Zoetermeer

Eind vorig jaar hebben we een paar kortingskaarten gekocht bij de Hema en 2 augustus zijn de laatste 2 door ons verzilverd door 4 uur te gaan skien en boarden in Snowworld Zoetermeer. Gewoon een gek idee als het buiten 25 graden boven nul is en op de piste 6 graden onder nul. Totaal hebben we 50 afdalingen gemaakt op de langste piste. Hieronder een filmpje van Sylvester.

Mooie opnames van Syl met de Go Pro 360

Wintersport 14 januari t/m 22 januari 2022

In deze week ben ik met mijn zoon Sylvester met de camper naar Mayerhofen gereden. Een verslag naar de Hintertux-gletsjer en een bezoek aan de ijsgrot is hieronder te zien: