Sinterklaas

Zaterdag 26 november 2022 ging Sint met 3 Pieten en zijn chauffeur naar een ICT – bedrijf in Gouda. Vervolgens stond een ICT – bedrijf in Baarn op het programma en hij werd om 15.00 uur verwacht bij een bedrijf in Utrecht.

Sint maakt hier kennis met een hulppiet van het bedrijf.

Sint heeft zijn eerste bezoeken aan 2 bedrijven achter de rug. A.s. zaterdag 26 november komen de volgende. Hier een impressie van het bezoek.

Even relaxen op de glijbaan
Een mooie tekening voor Sint

Wat ik al vanaf de geboorte van mijn zoon Dominique en dochter Cassandra deed, was me in het pak hijsen van Sinterklaas voor http://www.sinterklaas-verhuur.nl Dat doe ik al jaren met heel veel plezier. Ook ben ik 2 keer Sinterklaas geweest in het Coornhertcentrum waar mijn ouders verzorgd werden. Sint gaat op diverse manieren op bezoek bij de kinderen. Hier gaat hij de boot in.

Door Corona was het vieren van het Sinterklaasfeest nauwelijks te doen. In 2020 heb ik onder strikte voorwaarden een school bezocht.

Hier ben ik Sint in het inmiddels gesloten Coornhertcentrum.

Van 2 t/m 5 december 2021 heb ik mijn oude rol als Sint weer opgepakt. Scholen, gezinnen en bedrijven stonden op het programma en we hielden elkaar op de hoogte via Whatsapp. Een hoogtepunt was het bezoek aan mijn oude school Erasmus. Van te voren hadden wij een Erasmus Sinterklaasvlog gemaakt bestaande uit 3 filmpjes om de kinderen “op te warmen”. Juf Anneke Munier speelde de rol van Diewertje Blok en mijn vrouw Elly was onze begeleidster. Ook hadden we een leuke hulppiet.

Komt Sint aan bij OBS Erasmus?

Door Corona bezocht ik de school een week eerder met een auto en niet met de geplande camper.

Hier is Sinterklaas op bezoek bij een peuterspeelzaal.

OBS Erasmus werd elk jaar bezocht door Sinterklaas. Van een aantal jaren heb ik van foto’s filmpjes gemaakt om een beeld te geven van hoe leuk en gezellig het al die jaren was met al die prachtig aangeklede kinderen die Sint welkom heetten. Ook de surprises waren het bekijken waard.

Sint krijgt hier een cadeautje van de kinderen.
Sint en Nicolientje bezochten de school.
In 2010 kwam Sinterklaas op bezoek na de Rommelpiet
Gaat verliefde Piet trouwen met een van de juffen?
Sint danste in 2020 met een groepje enthousiaste kinderen.