Camperen

Onze camper is een Renault Master automaat. Deze bedrijfsbus is in 2015 omgebouwd door Custom Camp tot een voor ons ideale buscamper en in 2018 door ons gekocht. Onze zoon Sylvester heeft de nodige accu’s ingebouwd en zonnepanelen aangelegd. Inmiddels is er 35.000 km met de camper gereden en deden we het in de coronajaren 2020 en 2021 rustig aan door vooral rondjes Nederland te maken. Zo kwamen we in Zuid-Limburg, Oost – Brabant, Zeeuws – Vlaanderen, Achterhoek, Friesland en het Groene Hart.

Kijk voor onze laatste rondje door Nederland op:

http://robnihot.nl/bloggen-en-vloggen/

In oktober is de camper goedgekeurd tot 6 november 2022 en een bedrijf heeft de waarde bepaald van de camper i.v.m. de verzekering. In december stond er een skivakantie op het programma in Oostenrijk maar omdat de campings wegens de Corona gesloten waren, ging dat niet door.

Inmiddels zijn Sylvester en ik een week met de camper naar Oostenrijk geweest en wel van 14 t/m 22 januari 2022. Ga voor een verslag en een filmpje naar: http://robnihot.nl/skien/

Beekbergen

Onlangs zijn wij, mijn vrouw Elly en ik, in Beekbergen geweest om daar op een camping kennis te maken met de deelnemers aan de reis die wij binnen afzienbare tijd gaan maken. Ik ben niet zo’n voorstander van een reis met het kenmerk “We zijn er bijna” maar we hebben toch besloten om dat te doen. Omdat we toch “on the road” waren, hebben we 3 dagen bij een bistro gestaan in Loenen aan het Apeldoorns Kanaal en kwamen we daarna terecht op een camperplaats in Empse in de buurt van kasteel Cannenburgh. Dat kasteel hebben we bezocht en wat later bleek dat we daar al eens eerder zijn geweest. Dat laat zien dat wij toch al wat ouder aan het worden zijn. Rond de camperplaatsen hebben we de nodige kilometers op onze e-bikes afgelegd.

Bistro De Bron in Loenen aan het Apeldoorns Kanaal

Leidsche Rijn en de Vlist

Omdat er weer bezoeken aan de tandarts, mondhygieniste en pacemakeroloog gepland stonden in de week van 1 t/m 3 augustus zijn we er nog even uit geweest met de camper. We kwamen in Harmelen terecht met een mooie camperplaats gelegen aan het H2O – zwembad. Van daar uit hebben we de Leidsche Rijnroute gedaan. Daarna zijn we naar de Vlister-hoeve gereden bij Schoonhoven. Daar hebben we 2 nachten gestaan en o.a. een bezoek gebracht aan onze dochter Angelique. Daarvoor moesten we de Lek volgen, een rit van 35 kilometer. Via Stompwijk reden we terug naar de camperplaats.