Sinterklaas

Al sinds de carnavalvieringen op mijn eerste school Louis Pasteur vind ik het leuk om mij te verkleden. Zo was ik soldaat, chirurg en travestiet.

Hier ben ik in 1979 soldaat op de Louis Pasteurschool.

Op mijn tweede school Erasmus werd ik Paashaas, Kerstman en Neptunus. Wat ik echter al vanaf de geboorte van mijn zoon Dominique en dochter Cassandra deed, was me in het pak hijsen van Sinterklaas voor http://www.sinterklaas-verhuur.nl Dat doe ik al jaren met heel veel plezier. Ook ben ik 2 keer Sinterklaas geweest in het Coornhertcentrum waar mijn ouders verzorgd werden. Sint gaat op diverse manieren op bezoek bij de kinderen. Hier gaat hij de boot in.

Door Corona was het vieren van het Sinterklaasfeest nauwelijks te doen. In 2020 heb ik onder strikte voorwaarden een school bezocht.

Hier ben ik Sint in het inmiddels gesloten Coornhertcentrum.

Van 2 t/m 5 december 2021 heb ik mijn oude rol als Sint weer opgepakt. Scholen, gezinnen en bedrijven stonden op het programma en we hielden elkaar op de hoogte via Whatsapp. Een hoogtepunt was het bezoek aan mijn oude school Erasmus. Van te voren hadden wij een Erasmus Sinterklaasvlog gemaakt bestaande uit 3 filmpjes om de kinderen “op te warmen”.

Komt Sint aan bij OBS Erasmus?

Door Corona bezocht ik de school een week eerder met een auto en niet met de geplande camper.

Hier is Sinterklaas op bezoek bij een peuterspeelzaal.