Welkom op mijn site

Na het crashen van www.nihotsite.nl waarbij alle bestanden verloren zijn gegaan heb ik een nieuwe domeinnaam: www.robnihot.nl

Op deze webpagina schrijf ik wetenswaardigheden over datgene wat ik meemaak.

Wintersport 14 januari t/m 22 januari 2022

In deze week ben ik met mijn zoon Sylvester met de camper naar Mayerhofen gereden. Voor een verslag hiervan moet de volgende link gevolgd worden: http://robnihot.nl/skien/

Kruispunt Middachtenweg – Guntersteinweg

Ik verbaas me al jaren over de naar mijn idee onoverzichtelijke verkeerssituatie op het kruispunt Middachtenweg – Guntersteinweg – Prinses Beatrixlaan. De algemene vraag is of het hier een – of tweerichtingsverkeer betreft op het fietspad aan de kant van het benzinestation. Is het tweerichtingsverkeer dat zou er op het kruispunt toch een verkeerslicht bij moeten komen voor het fiets- en brommerverkeer dat vanuit Rijswijk langs een versmald fietspad de Guntersteinweg moet oversteken. Ook de ANWB – borden zorgen voor verwarring.

Kerst 2021 en Oud en Nieuw 2021 – 2022

De Eerste Kerstdag brachten we met ons gezin gezellig door met o.a. een heerlijk Hongaars goulashdiner dat Elly gemaakt had. De tijd na Kerst verliep rustig en de jaarwisseling werd ontspannen doorgebracht met het kijken naar o.a. de oudejaarsconference van Najib Amhali.

Wintersport Oostenrijk 2021

Woensdagavond 15 december waren de coronaregels in Oostenrijk versoepeld. Met een 2G vaccinatiebewijs was het mogelijk om te gaan skien. Het appartement in Mutters stond daarvoor ter beschikking en na een rit van 11 uur was het eerst nog en kwestie van even bijslapen om daarna de Mutteralmbergbahn op te gaan. De skicondities waren geweldig en de zon werkte de hele week mee. Zo stonden Axams, Schlick 2000, de Patscherkofel en de Stubai-gletsjerbahn op het programma. Donderdag 23 december was de week weer om.

Sinterklaas 2021

Het is nu 6 december en ik heb een flink aantal drukke dagen achter de rug en wat wil je als je als Sinterklaas in die dagen langs huisadressen, bedrijven en scholen moet gaan. Gelukkig met de hulp van een chauffeur en Pieten. Het was weer een bijzonder gezellige tijd waarin je in vogelvlucht het Nederlandse volk in allerlei facetten leert kennen. Die opgedane kennis is alleen maar positief te noemen want wat zijn die Hollanders aardig en hun kinderen schatjes!!

Sint is klaar om op bezoek te gaan.

Athene

Dinsdag 9 november vertrokken wij met Transavia naar Athene. Griekenland was geel gekleurd op de coronakaart. Aangezien wij alle twee gevaccineerd waren, hoefde dat geen problemen op te leveren. In 10 dagen hebben we Athene uitvoerig bekeken en de Akropolis was natuurlijk een hoogtepunt. We sliepen in een hotel dicht bij het centrum.

Timelock met Stay Awake

Ik vervolg mijn berichten met het verschijnen van de mini-cd van de groep Timelock met Stay Awake. Een van de toetsenisten is Julian Driessen, de broer van mijn vrouw Elly. Hij heeft in het verleden gespeeld in de groep YWIS. Dit nummer is zeker het bekijken en beluisteren waard!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *